Актуальні аспекти захисту міста, саду та газону.

Актуальні аспекти захисту міста, саду та газону

13 березня за спільною організацією компанії «Сінгента» та ДП «Світ насіння» у м. Тернопіль відбувся семінар для дистриб'юторів та виробників Тернопільської та Львівської областей – за напрямком «Захист місту, саду, газону». Швейцарський виробник разом зі своїм официальним дилером ДП «Світ насіння» регулярно проводять такі заходи, як за тематикою технологій насінництва, так і за тематикою захист рослин, де висвітлюється новинки компанії та актуальна ситуація на ринку дрібного фасування. >Сингента» рекомендує купувати препарати тільки в офіційних дистриб'юторських мережах, якою є, ДП «Світ насіння ».

ДП «Світ насіння» є на сьогоднішній день одним з найякісніших постачальників на території України, засобів захисту рослин та насіння від провідних світових компаній. Сеть магазинів підприємства на Західній Україні складається з 25 одиниць. Директор ДП «Світ насіння» Олег Михайлович Макарпершочерговим завданням вважає технологічну підтримку клієнта, тому спеціалісти підприємства надають рекомендації щодо властивостей продукції та особливостей її використання. Олег Михайлович розповів, що цього року у Тернополі у ДП «Світ насіння» відкрили торгово-консультаційний центр «Зелений Світ» за адресою: Митрополита Шептицького, 26Б що на овочевому ринку, в якому здійснюється не тільки продаж продукції компанії «Сінгента» та інших виробників, а й надається ана професійна технологічна підтримка.

На досягнутому в інсектициду Вертимеку своїх садах, адже цей препарат відмінно контролює всі види кліщів, мінерів, трипсів та медяниць. Крім яблуні, є також ефективним на полуниці, сладкому перцю, баклажанах та огірках. Його неперевершена транс ламінарна дія забезпечує стійкість до змивання дощем та дуже довгий період захисту. Слід звернути увагу, що Вертимек при ефективному захисту від шкідників є водночас безпечним для корисної ентомофауні. 162232.htm">фунгіцид Ревус Топ. Цей препарат містить 250 г/л мандіпропаміду та 250 г/л дифеноконазолу, що гарантує найвищу ефективність проти альтернаріозу та фітофторозу на картоплі та томатах. Препарат має як лікувальну, так і профілактичну дію, тому його рекомендують застосовувати при перших симптомах хвороби, щоб уникнути її поширення.

="right">Тетяна Бєлінська

Вибір насіння, Сорт чи Гібрид F1
Хвороби саду та система захисту від Syngenta
«Майстерня садівництва» від компанії «Сінгента».