Торф'яні субстрати Klasmann-Deilmann (Німеччина)

Торф'яні субстрати Klasmann-Deilmann


Ми пропонуємо вам випробувати у своєму господарстві торф'яні субстрати -Klassmann. Ці субстрати із верхового торфу призначені для професійного використання! Але! ніхто не забороняє використовувати його в домашньому господарстві.

Готовий до вживання субстрат широкого спектра використання. Містить поверхнево-активну речовину для швидкого та легкого змочування, комплексне водорозчинне добрива, так само до складу субстратів входять мікродобрива.

Klasmann-TS1:
-2:
Фракція – 0-25 мм.
Агрохімічні показники: рH (CaCl2) - 5,5; pH (H2O) - 6,0.
Зміст добрив - 2,0 кг/м3.
< ступінь мінералізації сировини перебуває у межах Н3-Н6. Фізичні характеристики більш мінералізованого білого сфангового торфу схожі на характеристики суміші 20% вимороженого чорного сфангового торфу та 80% білого сфангового торфу.
Також ТС3 містить гідрогель AQUASORB. Що дозволяє денжувати вологу в касетах або в підвісних горщиках, Це дуже зручно! + економія часу! Гідрогель є екологічно чистим продуктом з нейтральною реакцією: < br />він тільки покращує властивості ґрунту і нічим не шкодить йому.
Фракція – 0-5 мм.
Агрохімічні показники: рH (CaCl2) - 5,5; pH (H2O) - 6,0.
Зміст добрив - 1,0 кг/м3.
*Ідеально підходить для вирощування розсади, розсадження та пересадки ампельнних рослин упакети та горщики!</ Як красиво виглядають доглянуті сади, клумби, грядки! Вкладаючи в цю красу непосильну працю, недосвідчені рослинники, вважаючи, що вони економлять кошти, використовують звичайний природний грунт, удобривши його гноєм, золою або перегноєм. Але цього виявляється недостатньо, щоб виростити яскравий сад, отримати відмінний урожай з городу. Якщо рослині не вистачає поживних речовин, то ні полив, ні розпушування його не врятують. Тим більше, при вирощуванні дорогих рослин, використанні рідкого насіння та паростків, квітникар може отримати чималі збитки та прикрість, не надавши значення правильному вибору субстрату.
Якісним, доступним варіантом для ваших кольорів стануть торф'яні субстрати Klasmann-Deilmann< Основна складова такого субстрату - торф верховий. Він є дуже цінною органічною речовиною, отриманою у процесі розкладання рослин у болотних умовах. Продається повністю готовим до використання, збагаченим водорозчинними мікродобривами. Агрохімічні показники: рH (CaCl2) – 5,0 pH (H2O) – 6,0 Вміст добрив – 1,0 кг/м3.
Такі переваги торф'яного субстрату Klasmann-Deilmann говорять про те, що сьогодні на ринку агропродукції у нього немає аналогів.
Вищевказані суміші використовуються для розведення рослин у домашніх умовах на підвіконнях, балконах, для висадки у теплицях, парниках, при висадженні саджанців, кущів, газонів.
Вирощування розсади - досить трудомістке заняття. І як же його полегшує використання готової суміші готової суміші! Посів і висадка овочевих, декоративних культур прискорюється в рази, а результат буде чудовою нагородою.
Субстрати діляться  на ТЗ 1, 2, 3. Дане маркування вказує на розмір фракції субстрату (дрібний, стандарт, середній, грубий, великий) та кількість доданих мікроелементів. Крім цієї градації на упаковках, ви можете вивчити рецептури субстрату. У рецептах вказано додавання перліту, глини, а також, для яких культур він призначений.
Інтернет-магазин mirsemyan.сom.ua пропонує своїм покупцям різні варіанти фасування торф'яного субстрату Klasmann-Deilmann.

Агротехніка вирощування розсади Тютюну
Хвороби саду та система захисту від Syngenta
Секрети здорового врожаю плодових культур на присадибних ділянках