Фунгіцид Магнікур Нео (Консенто) 20 мл, Protect Garden (Bayer)

125108_ua 125108_ua 52 6562.74 349.76 10



Protect Garden (Bayer)
Дія СистемнийУпаковка МіниТип ФунгіцидиПроизводитель Protect Garden (Bayer) Bayer
У 2017 році в компанії Bayer відбулася реорганізація, через що, з 2019 року весь її асортимент буде представлений французькою фірмою SBM Life Science. Офіційним дистриб'ютором препаратів Баєр в Україні є ДП "Світ Насіння".
Залишки препарату Магнікур Нео виробництва попередніх років під старою назвою Консенто можуть бути у продажу до закінчення їх терміну придатності. Починаючи з жовтня 2018 року для роздрібного продажу населенню препарат Консенто вироблятиметься лише під новою назвою Магнікур Нео< /strong>.
Магнікур Нео 450 SC КС (Консенто)
- новий комбінований фунгіцид системно-проникаючої дії для захисту томатів та картоплі від альтернаріозу та фузаріозу, а цибулі - від пероноспороу. Має властивість стимулятора росту та розвитку рослин. Найкращі фунгіцидні якості Магнікур Нео 450 SC КС (Консенто) демонструє під час профілактичних цілей, тобто до прояву ознак хвороб, діючи на ранні стадії розвитку патогену. Консенто® має високу спорідненість із восковим шаром листя і утворює в поверхневих тканинах міцний захисний екран.

< strong>приємства

Контроль основних хвороб картоплі, томатів, цибулі. Новий подвійний механізм дії. Відсутність перехресної резистентності. Стимуляція росту та розвитку рослин.

шкідливий об'єкт
Альтернаріоз, фітофтороз, пероноспороз

об'єкт застосування
Картопля: фітофтороз, альтернаріоз - 20 мл на 5-8 л води на 1 сотку.
Томати фітофтороз, альтернаріоз - 20 мл на 5-8 л води на 1 сотку.
Цибуля: несправжня борошниста роса - 20 мл на 5-8 л води на 1 сотку.
< br />метод застосування
Обприскування в період вегетації

Рекомендації із застосування
Обробку слід проводити як тільки кліматичні умови стануть сприятливими для поширення інфекції Обприскування необхідно повторювати з інтервалом 10 днів у разі різкого спалаху хвороби або з інтервалом між обприскуванням 14 днів при незначному розвитку захворювання. Останню обробку проводити не пізніше ніж за 14 днів до збирання врожаю.
Максимальна кількість обробок _ 3.