Добриво-підкислювач ґрунту Rost Sour для хвойних 1.2 л

389583_ua 389583_ua 173166.75 3149.5 10



ТД Кісон (UA)
Упаковка МініПеріод внесення Начало вегетации Цвітіння/буотонізаціяСпосіб внесення По листу Під коріньВид РідкийПроизводитель ТД Кісон (UA)

Добриво-підкислювач ґрунту для хвойних рослин

Хвойні рослини, це прекрасні прикраси для великих і маленьких ділянок. Однак для їх утримання необхідно дотримуватися всіх правил догляду та вимоги рослини до грунту. Однією з найважливіших умов зростання стає правильна кислотність ґрунту (рівень pH). Зростання Sour  для хвойних рослин - застосовується як збалансоване підживлення, яке забезпечує пишну і густу крону рослини. Так як хвойні рослини віддають перевагу кислому грунту, внесення підкислених добрив сприятливо впливає на розвиток саджанців. Обробку варто проводити систематично для отримання яскравого забарвлення хвої і запобігання хлорозу хвойних рослин. Можна застосовувати всім хвойних рослин: кедра, ялини, кипарисника, туї, ялиці, ялівцю, сосни, тиса.

Переваги Добрива-підкислювач Rost Sour

Прискорює процес зростання культури

Покращує декоративні властивості

Підтримує або відновлює здоровий розвиток та зростання рослини

Встановлює оптимально низький рівень pH

Зміцнює імунітет та збільшує стійкість рослин до хвороб

Інструкція, спосіб застосування, склад, дозування та норма витрати добрива Rost Sour 1.2 л

Діюча речовина: бор (B) - 120 мг/л, калій (K2O) - 84 г/л, фосфор (P2O5) - 132 г/л, сірка (SO3) - 30 г/л, амідний (NH2) - 38, 5 г/л, азот (NH4) – 48 г/л.

Для підтримки оптимального рівня кислотності ґрунту протягом вегетаційного періоду рекомендується 1 раз на 7 - 10 днів поливати препаратом Rost Sour. Ґрунт – це буферна система, і вона швидко відновлює свої первісні властивості, саме тому необхідно використовувати добрива-підкислювач. Для правильного приготування препарату слід використовувати добрива з розрахунком 1 ковпачок (20 мл) на 1 л води.

У разі застосування добрива рекомендується використовувати спеціальні маски або респіратори для захисту органів дихання.

Культура Норма витрати
Хвойні

207