Фунгіцид Магнікур Фіно (Інфініто) - профілактика та лікування хвороб овочевих культур від "Bayer Garden" (SBM)

Фугніцид повної системної дії Магнікур Фіно (Інфініто): профілактика та лікування хвороб овочевих культур

ФунгіцидМагнікур Фіно (Інфініто) - це інновативний засіб, розроблений компанією "Bayer Garden" (SBM) для захисту рослин від хвороб. Головна особливість препарату полягає в тому, що він однаково ефективно чинить як профілактичну дію, так і лікувальну, рятуючи вже уражені овочі.

Офіційним дистриб'ютором агротоварів марки SBM в Україні є ДП "Світ Насіння". Дане дочірнє підприємство не перший рік успішно співпрацює з компанією – здійснює пряме постачання німецької продукції до нашої країни та реалізує її через свій інтернет-магазин. До слова, реорганізація "Bayer Garden", що відбулася в 2017 році, не вплинула на зовнішні економічні зв'язки компанії з дистриб'юторами, як і на якість товарів. Внаслідок внутрішніх змін, вся агропродукція ТМ "Bayer" буде представлена ​​авторитетною компанією з Франції "SBM Life Science".

Характеристики препарату

Фугніцид Магнікур Фіно (Інфініто) випускається у вигляді концентрату суспензії трьох можливих обсягів20, 60 та 500 мл. Склад препарату включає дві діючі речовини, а саме: флуопіколід,. пропамокарб гідрохлориду.

Магнікур Фіно (Інфініто) можна віднести наступне:

  • надійний захист рослин від різних типів і форм хвороб (в т.ч. фітофторозу картоплі та пероноспорозу огірків);
  • довготривала дія;
  • інтернет-магазин ДП "Світ Насіння" Ви знайдете фугніцид Магнікур Фіно (Інфініто) в будь-якому з трьох існуючих обсягів ( 20, 60 та 500 мл).
  • Компанія надає клієнтам приємні знижки та відпускає товар оптом за ціною, нижчою за роздрібну. У разі потреби, менеджери підприємства нададуть усю інформацію, що Вас цікавить по препарату, а також оперативно допоможуть оформити замовлення. Товар завжди є в наявності та може бути доставлений у найкоротші терміни. Рекомендуємо подбати про купівлю необхідних пестицидів заздалегідь і не проґавити можливість придбати продукцію за акційною ціною.
    Наше підприємство є офіційним дистриб'ютором компанії «BAYER»
    З питань застосування та придбання препаратів звертайтесь до консультаційного центру
    ДП «Світ Насіння» :

    +38 0352 420 400
    +38 067 679 88 01
Прованто Максі (Конфідор Максі) - КЛАСИКА захисту саду та городу шкідників
Системний гербіцид "Зенкор Ліквід" від Bayer Garden
Вибір насіння, Сорт чи Гібрид F1