Технологія вирощування капусти білокачанної, догляд, термін посадки розсади

Технологія вирощування капусти білокачанної, догляд, термін посадки розсади

Початок сезону для городництва та садівництва починається не з посіву насіння овочів, ягід та квітів, а з їх заготівлі. Часто любителі запасають і використовують посадковий матеріал, зібраний на грядках своєї ділянки. Професіонали-рослинники, та й «просунуті» любителі купують високоврожайні сорти насіння та гібридів у виробників посадкового матеріалу.
Асортимент пропозицій насіннєвого матеріалу від інтернет-магазину «Про капусту
Дворічна холодостійка рослинна культура із щільним качаном у перший рік зростання, та квітконосно-насіннєвим стеблом — у другий. Коренева система організовується на глибині до 50 см. Проростання насіння - при температурі від +2 ° С; оптимальний температурний діапазон - від +18 ° С до +20 ° С; переносить заморозки до -5°С.
Рекомендований світловий період - від 13 год на добу.
Вимоги до ґрунту: дреновані ґрунти з оптимальною вологістю - 75-80% НВ, збагачені вапном - pH 6-7, 5 (глинисті та суглинні, або зрошувані).
При вирощуванні капусти білокачанної і виборі гібриду і сорту слід врахувати всі вимоги для отримання високої врожайності та якісних характеристик. насіння для масштабного культивування. Технологічна карта вирощування капусти з фіксацією параметрів обробки та догляду, способів та операцій роботи, використаної механізації та інших технологічних та економічних витрат сприяє визначенню та виявленню всіх нюансів та потреб на початковій стадії вирощування капусти. Підсумок - якісний і багатий і врожай. Урожайність визначається вибором сортів капусти для конкретних умов культивування. При дотриманні рекомендацій, Так, наприклад, можна запропонувати гібриди білокачанної капусти, які характеризуються відмінними смаковими характеристиками, високою пластичністю, хорошим зберіганням. При цьому кожен гібрид F1 має свої унікальні якості та напрямки використання:

  • середньоранній гібрид ГлоріяF1 від Syngenta, до 80-ти днів зростання формується в круглий дуже щільний качан, що використовується для квашення;
  • пізній гібрид Асортимент пропозицій від інтернет-магазину «Світ насіння» відрізняється демократичністю цін, а взаємовигідна співпраця з постійними клієнтами дозволяє розширювати сферу наших пропозицій. Відповідальність за ваш урожай ви можете поділити з нами.
    Світ Насіння — засоби захисту рослин, добрива, насіння.< br /> Звертаємо Вашу увагу!!!, У нашому асортименті винятково ОРИГІНАЛЬНІ препарати,

Що таке сидерати та їх еіективність.
SESVanderHave: лідерство зобов'язує….
Найновіші, стійкі до хвороб сорти яблук!