Захист саду від шкідників.

Захист саду від шкідників.

З приходом тепла оживає все навколо, прокидається природа, а у садівників починається найвідповідальніший період догляду за садом. Роботі боротьби з шкідниками має приділятися достатньо уваги поряд з підживленням та добривом рослин, а за допомогою інтернет-магазину mirsemyan .сom.ua це робити набагато простіше.
Дрібні комахи, що населяють дерева та чагарники в саду, несуть серйозну загрозу здоров'ю у плодових рослин, в окремих випадках навіть доходить до загибелі рослин. Адже вони не тільки псують плоди, а й завдають шкоди рослині в цілому!
Види комах-шкідників
Залежно від того, що шкідник віддає перевагу «на зубок», усі вони можуть бути поділені на чотири групи:

  • «Знищувачі» деревної кори (кліщі, паразити, короїди);
  • «Вражаючі» молодих пагонів та листя (гусениці, окремі жучки, моль );
  • «Поїдувачі» плодів (метелики, дрібні паразити);
  • «Поїдувачі» соку (тля).

Об'їдаючи кору та зелені ділянки рослин, шкідливі комахи завдають непоправної шкоди саду. У пошуках їжі вони можуть проникати вглиб рослини і цим зіпсувати істотно йому життя, довівши до загибелі.

Етапи захисту саду від шкідників У першу чергу, звичайно, необхідно провести прибирання саду і звільнити його від опалого листя, сухих гілок, у яких відмінно зимується личинкам. Потім ґрунт у саду рекомендується обробити сильними інсектицидами.
І, звичайно, найважливіший і значущий етап у догляді за садом та боротьбі з комахами – це обприскування. З огляду на те, що видів шкідників-комах дуже багато, тому й інсектицидів, що застосовуються для їх знищення, теж безліч видів. На сайті mirsemyan.сom.ua представлені найпопулярніші препарати, а також дана їх коротка характеристика. Також вказано короткий рецепт приготування розчину, особливості застосування, склад препаратів.

  • Люфокс;

  • Конфідор Максі.
    Коли терміни обробки проти шкідників та хвороб збігаються, необхідно використовувати бакові суміші препаратів (фунгіцид + інсектицид). Норма робочого розчину залежить від обприскувача та розміру крони дерев (2-5 літрів на дерево). center">засобами захисту рослин
    Обробка стовбура, гілок та крони дерев може бути здійснена з використанням як народних засобів, так і хімічних препаратів. Для того щоб обприскування було зроблено з максимальною користю, до цього етапу догляду за садом треба ретельно підготуватися. Необхідно зі списку препаратів, що рекомендуються, вибрати саме ті, які підходять для вирішення поставленого завдання. Проводити перше обприскування від комах рекомендується до цвітіння під час набухання нирок. Бажано щоб термометр не показував кілька останніх днів менше +10 градусів. Розприскувати розведений препарат починають з самого верху рослини, поступово переходячи до стовбура. 125009.htm">Конфідор Максі від Bayer.office@mirsemyan.com.ua ">mailto: office@mirsemyan.com.ua

    Секрети здорового врожаю плодових культур  на присадибних ділянках
    Прованто Дуплет (Коннект) - Швидке та ефективне порятунок від городніх шкідників від Bayer-SBM
    Перець солодкий, як вирощувати, де купити насіння та догляд за рослиною