Статті

Що потрібно знати тютюноводам при закладанні парників і вирощуванні розсади? Перш за все, визначити розмір розсадника, що залежить від посівної площі табаку в господарстві з 1м2 розсадника на біопаливі виходить 2500 рослин табаку придатних для садіння.
Цукровий буряк: від посіву – до збирання №5. 
«Майстерня садівництва» на Чернівці від компанії «Сінгента»: шлях українського яблука до елітної якості

Цукровий буряк: від сівби – до збирання №4
Цукровий буряк: від сівби – до збирання №3
Цукровий буряк: від сівби – до збирання №2 Заморозки на буряк не вплинули, лише затримали вегетацію Журнал «АгроЕліта» разом із лідером в галузі насінництва цукрових буряків «Сесвандерхаве-Україна» та агрофірмою «Колос», яка працює с. Пустоварівка Сквирського району, що на Київщині, продовжує проект «Цукровий буряк: від сівби – до збирання». Від квітня і до жовтня у циклі статей ми відслідковуватимемо різні фази розвитку солодкого коренеплоду – від сівби цукрового буряку до його збирання і переробки.

Цукровий буряк: від сівби – до збирання №1 

Цукровий буряк: від сівби – до збирання №1 Якісна підготовка ґрунту – запорука успішного посіву. Орієнтуючись на потреби та вимоги сучасних аграріїв, враховуючи необхідність розвитку професійного буряківництва в Україні, журнал «АгроЕліта» спільно з компанією «Сесвандерхаве», яка є світовим лідером в насінництві цукрового буряку, натхненно розпочинає проект «Цукровий буряк: від сівби – до збирання».
Попередники овочевих культур
 
Огірок – вологолюбна культура , але надлишкова кількість вологи веде до розвитку і поширення грибкових хвороб. Своєчасне виявлення осередку ураження та заходи захисту перешкоджають масовому захворюванню рослин.

В інтернет-магазині «Світ Насіння» як садівник-початківець, так і досвідчений дачник знайде великий вибір насіння овочів з детальними описами та барвистими фотографіями. Які з овочів висіваються безпосередньо в ґрунт, а які через розсаду – відповіді на ці та багато інших питань ви знайдете на сторінках нашого сайту...

Актуальні аспекти захисту міста, саду та газону


Тестування насіння цукрових буряків на схожість
Хвороби саду та їх вирішення від Syngenta
З приходом тепла оживає все навколо, прокидається природа, а в садівників починається найвідповідальніший період догляду за садом. Роботі боротьби з шкідниками має приділятися достатньо уваги.

Захист саду від шкідників та хвороб

Домашні фрукти, вирощені у власному саду, завжди набагато смачніші за куплені в магазині. Як же правильно доглядати дерева і чагарники, щоб вони у відповідь на нашу турботу обдарували нас багатим урожаєм!
На сайті mirsemyan.com.
Улюблений багатьма овоч, чемпіон із вмісту вітаміну С – перець солодкий (болгарський), прийшов у наші широти з тропіків. Завдяки правильному догляду, і за нашого клімату можна вирощувати стиглі соковиті корисні плоди.