Статті


Найефективніші засоби боротьби зі шкідниками та хворобами

Для синтезу та нормального зростання нових клітин рослин необхідно три основні елементи NPK (N-азот, P-фосфор, К-калій), а також домішки деяких інших елементів у менших кількостях. У природному середовищі їх недостатньо для повноцінного зростання. Тому на допомогу приходять субстрати...
Як виростити добрий урожай? Як уберегти овочі від шкідників та хвороб? Які культури будуть прибутковими у наступні роки? Відповіді на ці та багато інших питань прагнули отримати відвідувачі «Ярмарку-семінару», що відбувся 23-24 грудня у Тернополі у фірмовому магазині «Зелений світ», на вул. Шептицького, 26Б. Захід організовано ДП «Світ насіння» за підтримки компаній-партнерів: Hazera, Nunhems, Bejo, Syngenta, Кісон. Багато учасників ділилися досвідом, обговорювали та отримували багато нової інформації, у тому числі й практичні поради. Також не залишилися без уваги покупці, які придбали в магазині товар і стали учасниками розіграшу цінних подарунків. Вітаємо наших щасливчиків та бажаємо багато радісних та надихаючих моментів у житті! < img src="/upload/catalog/9360/files/pano_20161222_175110.jpg" style="max-width: 100%;" />
Якісна розсада - це основа хорошого врожаю. Тому для її вирощування застосовуються різні методики.

КАПУСТА АГРЕСОР F1 SYNGENTA

Відносно новий гібрид білокачанної капусти «Агресор» полюбився овочівникам своєю стійкістю до несприятливих погодних умов, великим качаном та соковитим смаком. Що ж це за сорт капусти «Агресор», і які його неповторні властивості?


Відносно новий гібрид білокачанної капусти «Агресор» полюбився овочівникам своєю стійкістю до несприятливих погодних умов, великим качаном та соковитим смаком. Що ж це за гібрид капусти «Агресор», і які його неповторні властивості?


Насіння буряка цукрового Буряк цукровий— найпопулярніший вид коренеплодного буряка. Вигідно відрізняється від інших різновидів тим, що в ній вміст сахарози перевищує показники інших сортів у кілька разів.

GreenPig-якісний біопрепарат - для обслуговування септиків та вигрібних ям та очищення водойм!