Статті


Захист огірків від Syngenta
Захист від хвороб та шкідників
* Борошниста роса* Пероноспороз* Фузаріоз* Біла гниль* Сіра гнилизна*
Попелиці * Павутинні кліщі*
Фунгіцид Магнікур Фіно (Інфініто) – це інновативний засіб, розроблений компанією "Bayer Garden" (SBM) для захисту рослин від хвороб. Головна особливість препарату полягає в тому, що він однаково ефективно чинить як профілактичну дію, так і лікувальну, рятуючи вже уражені овочі.

Компанія «СБМ Лайф Саєнс» пропонує на споживчому ринку засобів захисту рослин високоефективний фунгіцид Магнікур Буст (Альєт) виробництва фірми Байєр АГ, який надійно захищає огірки, лук від пероноспорозу, суниці від фітофторозної гнили , яблуню, грушу, персик, черешню від фітофторозної гнилі «кореневої шийки», та яблуню від бактеріального опіку


Інсектицид системного та контактної дії Прованто Максі (Конфідор Максі) – це малотоксичний продукт, що забезпечує захист насаджень від широкого кола шкідників.

.

                   
Прованто Дуплет (Коннект) від Bayer-SBM - це надійний засіб, що захищає овочеві культури від шкідливих комах

Системний гербіцид від ТМ "SBM" Пермаклін Ліквід - це ефективний засіб для боротьби з дводольними та злаковими бур'янами.
Застосування препарату на картоплі, томатах та моркві

Німццькі комплексні мінеральні удобрення без хлору- Compo Expert NovaTec


Німццькі комплексні мінеральні добрива без хлору- Compo Expert NovaTec


Прованто Вернал (Калипсо)— це не тільки надійний захист саду та городу, але й гарантія якісного високого врожаю.


 
Малотоксичний препарат контактної та кишкової дії Прованто Вернал (Каліпсо) – це ефективний засіб захисту плодово-ягідних, фруктових та овочевих культур, а також декоративних та кімнатних рослин від згубного впливу шкідливих комах.
Весняне пробудження саду та догляд за насадженнями

SESVanderHave має широку лінійку продукції, яка повністю покриває запити ринку. Кожний аграрій зможе вибрати те, що йому потрібно: будь це врожайність, цукристість, стійкість до тих чи інших хвороб, толерантність до посухи, стресостійкість.

SESVanderHave має широку лінійку продукції, яка повністю покриває запити ринку. Кожен аграрій зможе вибрати те, що йому потрібно: будь це урожайність, цукристість, стійкість до тих чи інших хвороб , толерантність до посухи, стресостійкість.
НІТРОАММОФОСКА, АЗОФОСКА, АММОФОСКА, НІТРОФОСКА, НІТРОАММОФОС - У ЧОМУ ЇХ ВІДМІННОСТІ?

НИТРОАММОФОСКА, АЗОФОСКА, АММОФОСКА, НИТРОФОСКА, НИТРОАММОФОС - В ЧЕМ ИХ ОТЛИЧИЯ?

«Садівництво з душею» – під таким гаслом цього року компанія «Сингента» провела низку традиційних конференцій «Майстерня садівництва».
«Садівництво з душею» – під таким гаслом цього року компанія «Сингента» провела низку традиційних конференцій «Майстерня садівництва».

Популярні сорти редису для осіннього вирощування