343419_uaМікрозелень НАБІР Веган (горох овочевий). WoS – одна з найпопулярніших культур, що використовуються для пророщування. Смак у цієї мікрозелені м'який, текстура соковита, хрумка, що нагадує молодий горошок. 90₴72₴359.88₴10
335833_uaСвіжа зелень редьки на смак схожа на редис, з пікантним післясмаком редьки.
Її вживання зміцнює імунітет, покращує травлення, надає заспокійливу дію на нервову систему. 80₴64₴351.09₴10
335827_uaМікрозелень вівса - молоді паростки, які мають дуже корисні властивості для організму. Має трав'яний, легкий смак. Властивості Мікрозелень вівса сприяє серцево-судинному здоров'ю, має протизапальні властивості та сприятливо впливає на травлення. 44₴35.2₴320.49₴10
335821_uaНасіння льону давно завоювало популярність серед прихильників здорового харчування, завдяки наявності антиоксидантів: Омега-3 та Омега-6 поліненасичених жирних кислот, клітковини, вітамінів A, групи B, C, F, K, E, та мінералів: кальцію, магнію, заліза, марганцю, міді, хрому, фосфору, калію, цинку та натрію. Слід особливо зробити акцент на наявність антиоксидантів (лігнанів) у насінні та проростках льону. Вони за своїм складом схожі на жіночі гормони. Завдяки цьому насіння та мікрозелень льону широко застосовують у гінекології. 55₴44₴332.46₴10
335817_uaПаростки руколи - природне джерело йоду, що цінуються за збалансоване поєднання ефірних олій, вітамінів, каротину та мінеральних речовин, їх споживання благотворно впливає на обмін речовин в організмі, служить відмінним засобом для профілактики онкології. 90₴72₴340.44₴10
335811_uaМікрозелень (мікрогрін) дайкону – молоді паростки, які мають м'який, хрумкий та гострий смак. Їх додають до овочевих салатів, м'ясних страв, супів. Користь Мікрозелень багата на вітаміни A, B1, B2, C, РР і мінеральними речовинами. 26₴20.8₴312.53₴10